Novi Sad
19.11.2013.
16:15
Iako se u Novom Sadu grade nove biciklističke staze, održavanje starih je potpuno zapostavljeno i one su u veoma lošem stanju, zaključio je predsednik udruženja građana Novosadska biciklistička Marko Trifković.
  • miki

    20.11.2013 09:43
    Какве бициклистичке стазе, па ми на Насељу немамо где да ходамо. Све стазе између блокова зграда су тотално руиниране и право је чудо како неко до сад није врат сломио... 30 година чекамо да нас се неко сети и среди то, ал џабе...
  • 20.11.2013 08:52
    Nije samo održavanje problem, po meni veći su problem pešace. Ajde preko džombi ću nekako da pređem, džombe se ne kreću. Ali oni pešaci, pa to je najgore, izlaze na stazu bez gledanja, vozim u nedelju, ide čovek trotoarom koji je širok ne manje od 2.5 m. Jedina osoba na trotoaru je on. Ide uz ivicu trotoara i bic. staze. Odjednom pređe na bic. stazu, zamalo da ga udarim. Ne znam gde će, jer sa druge strane bic. staze nije parking, nego trava i žbunje! Kako sam zagalamio on mene gleda kao da sam ja njega isekao!
    Isti problem oni penzosi sa kolicima, ljudi što šetaju pse po stazi, ne znam samo u čemu je razlika između trave ako ide trotoarom i bic. stazom.
    Da ne pričam oni kod Futoške pijace što prodaju cveće na stazi i one koji iz gepeka prodaju svoju robu! Komunalna policija prođe i nikom ništa.
  • Radovan

    20.11.2013 06:16
    I jos nesto
    Slazem se da je stanje takvo i pozdravio bih njegovu promenu ali nisu biciklisticke staze jedini problem. Istu sluceaj je npr. i sa decijim igralistima . Naprave se i posle toga je odrzavanje i ciscenje ravno nuli. Nocu postaju legla huligana,narkomana i prostituki pa ujutro zateknes srcu, igle i kondome a rekviziti polomljeni pa ti vodi dete na tobogan i ljuljasku!
  • Vojo Guzina

    19.11.2013 20:31
    Tolko su zapostavljene da ce mi na kraju totalno unistit baciklo
  • +

    19.11.2013 19:51
    + +
    Čini mi se da je opori komentator "- --" još jednom prešao granicu pristojnosti i opasno ulazi u zonu mržnje. Pomozite čoveku, probajte da ga odobrovoljite. Čak i kad su teme benigne on isijava samo crnilo. Čoveče, odustani od morbidnih komentara. Budi čovek, ma koje vere, to što pišeš ima u sebi neizlečivu dozu cinizma i smrti, pusti druge da žive i da se bore za sebe na nešto pozitivniji način.
  • 19.11.2013 19:19
    e pa sad
    cas se zale sto popravljaju staze (fruskogorska) cas sto ne popravljaju... ne dirajte nove sadnice u fruskogorskoj...i svi cemo biti srecni!
  • -

    19.11.2013 18:49
    -
    eto jos posecenih stabala.

    to mogu samo satanisti a ne ovi nazovi pravoslaci
  • Zoran

    19.11.2013 18:19
    najmanji problem je to sto su staze u losem stanju!
    Problem je sto je sto vozaci, biciklisti, pesaci prave haos na biciklistickim stazama. pesaci se setaju po stazama, biciklisti voze i levom i desnom stranom, vozaci telefoniraju uvek kada prelaze b.stazu i neobracaju paznju na bicikliste. Na vise mesta baste od kafica smanjuju preglodnost vozacima prema biciklistickoj stazi, itd,itd,itd. saobracajna nekultura gde god da se nadjes u bilo kom svostvu ucesnika u saobracaju. Ako skrenes paznju nekom ko je napravio prekrsaj tumesto da se izvine i nauci nesto po pravilu se ponasa siledzijski i spreman je na fizicki obracun....gde mi to zivimo...sta smo mi to postali? ranije se kolko tolko znao red!
  • ZDRSH

    19.11.2013 18:13
    Mrzim visoke ivičnjake! BurBeg mi se pomerio od toga i od rupa :D
  • NSBI

    19.11.2013 17:36
    Preciznije: nije problem izgradnja novih staza (i treba da se grade), već se mora naći mehanizam za održavanje postojećih staza i njihovo unapređenje.
  • 19.11.2013 16:46
    To moze da resi samo ministarstvo biciklistickih staza iz Beograda.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna